Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de sel
- 200 g de farine de châtaigne
- 300 g de farine de blé, type 55, et un peu pour fariner
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 320 g d'eau
- 100 g de châtaignes cuites et pelées
- 10 g de beurre, pour le moule
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1327 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 65.8 g
- Vetten
- 3.5 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain au yaourt
1h 50 min.
Pain de seigle
5h
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Pain de seigle
2 Std. 40 Min
Pain aux châtaignes
3h 45min
Pain aux graines
5h
Pain au levain biologique
5h 5min
Pain viking au sésame
3h 10 min.
Pain complet
5h
Pain aux céréales
3 Std. 30 Min