Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 échalote, de petite taille
- 3 jaunes d'œufs
- 50 g de beurre,
- 60 g de vin pétillant, type vouvray
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 292.2 kJ / 70.8 kcal
- Eiwitten
- 0.2 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 6.8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce hollandaise
25min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Velouté de cresson à l'orange
35min
Sabayon au citron
15min
Œuf florentin revisité à l'italienne (Zone 2)
2u.
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2u.
Velouté d'asperge
30min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3 Std. 35 Min
Ravioles de homard, sauce à la truffe
2u.
Velouté de langoustines à la coriandre
1u.
Velouté d'asperge au cerfeuil
30min
Sauce périgourdine
35min