Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 échalote, de petite taille
- 3 jaunes d'œufs
- 50 g de beurre,
- 60 g de vin pétillant, type vouvray
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 292.2 kJ / 70.8 kcal
- Eiwitten
- 0.2 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 6.8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min
Consommé de bœuf
35 Min
Sauce beurre blanc
20 λεπτ.
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Sauce beurre blanc
20 λεπτ.
Sauce hollandaise
25min
Ravioles de saint-jacques, sauce aigre-douce
2h 5min
Tarama aux œufs de cabillaud
1h 15min
Sabayon au citron
15min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Filet de truite du Grand Morin au vin d'Argenteuil, velours de cresson de Méréville - Eric Robert
Geen beoordelingen
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min