Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 échalote, de petite taille
- 3 jaunes d'œufs
- 50 g de beurre,
- 60 g de vin pétillant, type vouvray
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 292.2 kJ / 70.8 kcal
- Eiwitten
- 0.2 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 6.8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine de moules au céleri, crème de lait ribot au curry
1小时
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40min
Sabayon au cidre
15 Min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2 Std.
Crème de roquette au chèvre
30min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 Std. 30 Min
Sabayon aux raisins
15 Min
Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse
1小时 15 分钟
Sabayon de fruits exotiques
30min
Lotte en croûte de fromage basque et purée de pommes de terre au chorizo
1小时
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min