Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 échalote, de petite taille
- 3 jaunes d'œufs
- 50 g de beurre,
- 60 g de vin pétillant, type vouvray
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 292.2 kJ / 70.8 kcal
- Eiwitten
- 0.2 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 6.8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce périgourdine
35min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Bisque de homard au paprika
1h 20 min
Crème d'huître
35min
Velouté de langoustines à la coriandre
1h
DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier
40min
Ravioles de homard sauce Newburg
1h 40 min.
Entrée : huîtres en écume de lard
55min
Velouté de langoustines à la vanille
55min
Tartare de bar
10 min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3h 30 min
Coulommiers comme un gâteau
12h