Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange non traitée, zeste et jus
- 1 citron jaune non traité, zeste et jus
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 étoile de badiane
- 1 pincée de cannelle en poudre
- 6 graines de coriandre
- 2 c. à café de vinaigre balsamique
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1209.6 kJ / 292.6 kcal
- Eiwitten
- 0.9 g
- Koolhydraten
- 12.6 g
- Vetten
- 26.5 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eric GUERIN - Houmous, gambas vapeur de cumin
25h 10min
Blinis de champignons, sauce citron-ciboulette
1 Std. 15 Min
Pavé de saumon et son fenouil confit à l'orange
50min
Œuf florentin revisité à l'italienne (Zone 2)
2 Std.
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1h 10min
Aubergines d'Almagro marinées
96h
Crème de pêche et jambon serrano croquant
45min
Sauce à la mangue
50min
Meringues au citron vert et sorbet pomme-kiwi
3h 30min
Paupiette de veau à l'orange
1 Std. 15 Min
Ravioles de volaille des Landes aux asperges blanches et morilles
2 Std. 15 Min
Juin - Sardines vapeur en tartinade de chèvre
Geen beoordelingen