Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 c. à soupe de curry en poudre
- 20 g d'huile d'olive
- 70 g d'échalotes
- 150 g de pommes, coupées en cubes (pommes à cuire, type reinette du Canada ou Boskoop, par ex.)
- 900 g de carottes, coupées en tronçons
- 700 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes
- 100 g de lait
- 100 g de yaourt nature
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 442 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème d'endive au colombo
30 Min
Velouté de carotte au lait de coco
50min
Soupe de cucurbitacées au chorizo
30 Min
Crème de courgette au bleu
25 Min
Soupe de panais
35 Min
Crème de carotte
30 Min
Velouté carotte-betterave
35 Min
Velouté butternut-poivron rouge
30 Min
Velouté de potiron à la cannelle
45min
Soupe de butternut, curry et amandes
35 Min
Velouté de potiron au fromage ail et fines herbes
40min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 Min