Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 200 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 450 g d'eau chaude
- 150 g de vin blanc
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
-
200
g de cèpes frais ou surgelés
of 20 g de cèpes séchés - 20 g de beurre
- 20 g de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1302 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Risotto
30min
Risotto parfumé aux herbes
30min
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 Min
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1小时
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1小时
Risotto aux asperges
35min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Risotto (Escale gourmande)
30min
Risotto aux morilles
45 Min
Risotto aux trompettes-de-la-mort
35min