Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 200 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 450 g d'eau chaude
- 150 g de vin blanc
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
-
200
g de cèpes frais ou surgelés
of 20 g de cèpes séchés - 20 g de beurre
- 20 g de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1302 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de printemps
55min
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55min
Risotto aux morilles
45min
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1h
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45min
Risotto
30min
Risotto parfumé aux herbes
30min
Risotto aux asperges
35 min
Risotto aux asperges
45min
Risotto aux trompettes-de-la-mort
35 min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Risotto (Escale gourmande)
30min