Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à café d'huile d'olive
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 c. à café rase de piment d'Espelette
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g de tomates bien mûres, coupées en quatre
- 1 bouquet de basilic frais, effeuillé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 284 kJ / 68 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de tomates et courgettes
55min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35 Min
Soupe de tomate aux vermicelles
30min
Velouté de poivron rouge
35 Min
Soupe de laitue
35 Min
Potage au poireau
30min
Velouté de tomate
30min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min
Crème d'endive au colombo
30min
Velouté d'endive
35 Min
Crème de carotte
30min