Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à café d'huile d'olive
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 c. à café rase de piment d'Espelette
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g de tomates bien mûres, coupées en quatre
- 1 bouquet de basilic frais, effeuillé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 284 kJ / 68 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de poivron rouge
35min
Crème d'endive au colombo
30min
Potage au poireau
30min
Soupe de laitue
35min
Crème de carotte
30min
Velouté de tomate
40min
Soupe à la tomate, tuiles de fromage
1h
Velouté de tomate
30min
Soupe de tomates et courgettes
55min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55min
Soupe de tomate aux vermicelles
30min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35min