Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le risotto au citron
- ½ citron jaune non traité, zeste et jus
- 80 - 100 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 350 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 950 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de volaille
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
Les crevettes à l'ail
- 5 brins de persil plat frais
- 6 - 8 gousses d'ail, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'huile d'olive
- 900 g de crevettes cuites, décortiquées
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1935 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40 Min
Risotto de saint-jacques aux algues
35 Min
Risotto au saumon
45 Min
Risotto aux gambas, crème de galanga et citronnelle
40 Min
Risotto aux cèpes
30 Min
Risotto lotte et lard
50 Min
Gaspacho, cabillaud et jambon cru
20 Min
Filets de rouget sauce safranée
45 Min
Tartare de dorade à la mangue
10min
Crevettes au curry et coco
35 Min
Risotto exotique
30 Min
Risotto aux morilles
45 Min