Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oignons jaunes, coupés en deux
- 400 g de carottes, coupées en morceaux
- 20 g d'huile végétale
- 100 g de poireau, coupé en rondelles (1 cm)
-
3
c. à café de curry en poudre
of 3 c. à café de pâte de curry - 80 g d'eau
- 400 g de lait de coco
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 500 g de filet de lieu noir sans peau, détaillé en cubes (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1490 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Cabillaud en croûte d'épices et légumes au lait de coco
45 min
Blanquette de cabillaud
55min
Cari poisson
35 min
Osso-buco de lotte
45 min
Poisson au curry
55min
Curry de crevettes aux poireaux et carottes
40 min
Osso-buco de cabillaud
45 min
Rougail de poisson
40 min
Cari de crevettes aux courgettes et ananas
35 min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50 min
Tajine de poissons au curry
55min
Crevettes au curry et coco
35 min