Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oignons jaunes, coupés en deux
- 400 g de carottes, coupées en morceaux
- 20 g d'huile végétale
- 100 g de poireau, coupé en rondelles (1 cm)
-
3
c. à café de curry en poudre
of 3 c. à café de pâte de curry - 80 g d'eau
- 400 g de lait de coco
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 500 g de filet de lieu noir sans peau, détaillé en cubes (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1490 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Cocotte thaïe
45min
Poisson au curry
55min
Tajine de poissons au curry
55min
Cabillaud en croûte d'épices et légumes au lait de coco
45min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50min
Crevettes au curry et coco
35min
Cari poisson
35min
Curry de crevettes aux poireaux et carottes
40min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min
Blanquette de cabillaud
55min
Cari de crevettes aux courgettes et ananas
35min
Osso-buco de cabillaud
45min