Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de carottes, coupées en bâtonnets
- 200 g de blancs de poireau, émincés dans la longueur
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 600 g de saumon frais, détaillé en cubes (3 cm env.)
- 8 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 25 g de farine
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 25 g de beurre demi-sel
- 400 g de champignons des bois frais variés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1712 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet en robe de chou et sa purée mousseline
1h
Saumon et pommes de terre sauce aux champignons
50 мин.
Papillote de truite aux pommes et curry
30min
Poisson au curry
55 Min
Blanquette de noix de saint-jacques
45min
Lasagne de poisson aux asperges et poireau
1h 30min
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1h
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min
Osso-buco de cabillaud
45min
Filet de bar sauce aux courgettes
1h
Blanquette de cabillaud
55 Min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min