Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 75 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 100 g de blanc de poireau, coupé en tronçons
- 40 g d'échalote, coupée en deux
- 100 g de lardons
- 15 g de beurre demi-sel
- 400 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes, émietté
- 500 g de chair de potiron, détaillée en cubes
- 2 œufs
- 15 g de farine de blé
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de comté, émincé en fines lamelles
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1885.2 kJ / 453.3 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 33.5 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte au poireau et lardons
2h 5min
Quiche au poireau
55 Min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1u. 10min
Tarte croustillante carotte et courgette
1h
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1u. 10min
Quiche à la courge musquée de Provence
1u. 10min
Crumble de potiron et jambon
1u. 10min
Crumble de panais et courgettes
1ч. 5 мин.
Gratin de potiron aux châtaignes
1u. 10min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1u. 20min
Lasagne courgettes, aubergines et tomates
1h 15 min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1h