Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 24 crevettes roses cuites, décortiquées
- 1 citron vert, zeste et jus
- 1 gousse d'ail
- 150 g de fromage frais, type carré frais
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée, et 6 brins pour la finition
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 - 4 tranches de saumon fumé, coupées en dés
- 2 avocats
- 4 gouttes de sauce au piment, type Tabasco®
- 2 c. à café de baies roses, écrasées grossièrement pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 911 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine aux trois poivrons
55 Min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1h 35min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4 Std. 30 Min
Verrine saumon-endive
10min
Minibouchées aux saint-jacques et safran
40min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20min
Verrine de gelée de porto au melon
25min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1 Std. 20 Min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 Min
Verrines à l'italienne
3h 25min
Palmiers saumon aneth
40min