Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g de viande de bœuf (macreuse, jumeau), coupée en morceaux
- 100 g de carotte
- 100 g de navet
- 1 branche de céleri, coupée en tronçons
- ½ oignon
- 1 clou de girofle
- 1500 g d'eau
- 1 bouquet garni
- 1 c. à café de gros sel
- 100 g de poireau, fendu dans la longueur
- 100 g de pomme de terre
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2622 kJ / 627 kcal
- Eiwitten
- 67 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Blanquette de veau
1 Std.
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Pot-au-feu
1 Std. 40 Min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Poulet basquaise
50min
Bœuf carottes
2h
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Rôti de veau et haricots verts
1 Std.
Lapin à la moutarde
1 Std.
Blanquette de veau vapeur
1h 10 phút
Bœuf bourguignon
1h 25 min