Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, pelé et coupé en quatre
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 5 cm de chorizo (doux ou fort), peau retirée et coupé en petits dés
- 400 g de filet de poulet, sans peau, coupé en cubes (3 cm de côté)
- 1 c. à café de paprika fumé, moulu
- 2 courgettes bio
- 2 petits poivrons de 150 g env. chacun (1 rouge et 1 jaune)
- 220 g de riz de Camargue
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à soupe rase de concentré de tomate
- du sel
- du poivre moulu
- 700 g d'eau
- 2 brins de feuilles de persil frais, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2134 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Chili con carne
30min
Chili con carne
1 Std. 50 Min
Riz aux poivrons et au chorizo
50min
Ratatouille aux merguez
40min
Poulet aux poivrons façon risotto
40min
Rougail aux chipolatas
50min
Spaghetti à la crème de poivron et au chorizo
50min
Capellini aux merguez et tomates séchées
30min
Pâtes au jambon et au chorizo
30min
Sauté de veau au chorizo
1h