Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, pelé et coupé en quatre
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 5 cm de chorizo (doux ou fort), peau retirée et coupé en petits dés
- 400 g de filet de poulet, sans peau, coupé en cubes (3 cm de côté)
- 1 c. à café de paprika fumé, moulu
- 2 courgettes bio
- 2 petits poivrons de 150 g env. chacun (1 rouge et 1 jaune)
- 220 g de riz de Camargue
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à soupe rase de concentré de tomate
- du sel
- du poivre moulu
- 700 g d'eau
- 2 brins de feuilles de persil frais, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2134 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50min
Rougail aux chipolatas
50min
Capellini aux merguez et tomates séchées
30 min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Chili con carne
30 min
Chili con carne
1h 50min
Pâtes au jambon et au chorizo
30 min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Sauté de veau au chorizo
1h
Riz aux poivrons et au chorizo
50min
Poulet aux poivrons façon risotto
40min