Sauté de veau aux olives
TM6 TM5 TM31

Sauté de veau aux olives

4.2 (515 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 120 g d'oignons, coupés en deux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 70 g de concentré de tomate
  • 60 g de vin rosé
  • 1 feuille de laurier
  • 2 branches de thym frais
  • 1 c. à café de sel
  • 800 g de veau, détaillé en dés (3-4 cm)
  • 500 g d'eau
  • 200 g de champignons frais, émincés
  • 150 g d'olives vertes dénoyautées

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2038.3 kJ / 485.5 kcal
Eiwitten
61.3 g
Koolhydraten
6.3 g
Vetten
23.3 g
Verzadigd vet
5.3 g
Vezels
4 g
Natrium
1075.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten