Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 70 g de concentré de tomate
- 60 g de vin rosé
- 1 feuille de laurier
- 2 branches de thym frais
- 1 c. à café de sel
- 800 g de veau, détaillé en dés (3-4 cm)
- 500 g d'eau
- 200 g de champignons frais, émincés
- 150 g d'olives vertes dénoyautées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2038.3 kJ / 485.5 kcal
- Eiwitten
- 61.3 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1075.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Bœuf carottes
2h
Poulet basquaise
50p
La daube niçoise
13h 20min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1óra 30p
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1hod. 5min
Daube d'agneau aux artichauts
1óra
Navarin d'agneau printanier
1 godz. 25 min
Veau aux olives
1óra
Couscous de veau
1 godz. 25 min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35p
Poulet à l'ail
50p