Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 70 g de concentré de tomate
- 60 g de vin rosé
- 1 feuille de laurier
- 2 branches de thym frais
- 1 c. à café de sel
- 800 g de veau, détaillé en dés (3-4 cm)
- 500 g d'eau
- 200 g de champignons frais, émincés
- 150 g d'olives vertes dénoyautées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2038.3 kJ / 485.5 kcal
- Eiwitten
- 61.3 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1075.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Veau à la crème et aux morilles
40 min
Daube d'agneau aux artichauts
1h
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Navarin d'agneau printanier
1h 25 min
Poulet basquaise
50 min
Sauté de porc à la provençale
1 godz. 5 min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
La daube niçoise
13 godz. 20 min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30 min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1 godz. 5 min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Poulet au citron, olives et boulgour
50 min