Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'emmental, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 300 g d'épinards frais
- 20 g de farine de blé, pour le plan de travail
- 1 pâte feuilletée maison
- 250 g de filet de saumon frais, paré et désarêté, détaillé en cubes (2-3 cm)
- 280 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 œufs
- 140 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en rondelles
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3182.3 kJ / 765 kcal
- Eiwitten
- 26.8 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 61.5 g
- Verzadigd vet
- 129.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 363.5 mg
Alternatieve recepten
Quiche au poireau et saumon fumé sans œuf
1 Std. 30 Min
Quiche moutarde, thon et tomates confites
50 min
Quiche au saumon et au brocoli
1 Std. 40 Min
Quiche verte au chèvre frais et aux épinards
2h 20min
Quiche poireau-saumon, pâte aux graines de lin
1h 35min
Quiche saumon, épinards, feta
1 Std.
Quiche au saumon et brocoli
1 Std.
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1 Std.
Quiche au poireau et au thon
50 min
Quiche aux épinards et poivron rouge
1 Std.
Quiche aux légumes du soleil et feta
1 Std. 30 Min
Quiche aux poireaux et reblochon
1 Std.