Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 200 g de tranches de bacon, coupées en lamelles
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 12 feuilles de sauge fraîche, de petite taille
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou en quatre selon leur taille
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1766 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Risotto tomate-coppa-artichaut
40 min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 min
Chili con carne
30 min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 Min
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30 min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto à l'espagnole
30 min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50 min
Risotto crémeux au camembert
35min