Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 200 g de tranches de bacon, coupées en lamelles
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 12 feuilles de sauge fraîche, de petite taille
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou en quatre selon leur taille
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1766 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Risotto tomate-coppa-artichaut
40min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto à l'espagnole
30min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30min
Velouté de butternut, bacon et comté
35min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min
Croziflette
1h 25 min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min