Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de tranches de bacon, coupées en lamelles
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 12 feuilles de sauge fraîche, de petite taille
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou en quatre selon leur taille
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1766 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Crozets au bacon, poireau et champignons
40p
Risotto aux asperges
45p
Risotto tomate-coppa-artichaut
40p
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35p
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30p
Risotto crémeux au camembert
35p
Risotto à l'espagnole
30p
Poulet au speck, mozzarella et tomates
35p
Risotto au bacon et champignons de Paris
45p
Risotto courgette et bacon
35p
Risotto au pesto et au chèvre
30p
Risotto au poireau et à la pancetta
35p