Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 250 g de poireaux, coupés en tronçons
- 20 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto
- 100 g de vin blanc sec
- 680 g d'eau
- 1 cube de bouillon
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de pancetta, coupée en petites lanières
- 3 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1848.2 kJ / 440.5 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 20.3 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Risotto aux asperges
45min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Risotto aux asperges
35min
Risotto au poireau et saumon fumé
40min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto au chou-fleur
45min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Risotto au potimarron
1h