Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 250 g de poireaux, coupés en tronçons
- 20 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto
- 100 g de vin blanc sec
- 680 g d'eau
- 1 cube de bouillon
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de pancetta, coupée en petites lanières
- 3 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1848.2 kJ / 440.5 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 20.3 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Risotto aux asperges
45min
One pot pasta aux lardons, courge et romarin
35min
Risotto au chou-fleur
45min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Risotto courgette et bacon
35min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Risotto aux asperges
35min
Risotto au potimarron
1hod.
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 min
Risotto au poireau et saumon fumé
40 min