Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de courgettes, coupées en morceaux
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 250 g de bacon, coupé en dés (environ 2 cm)
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli (14-15 minutes de cuisson)
- 820 g d'eau
-
1
cube de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide)
of 1 cube de bouillon de légumes - 3 - 4 feuilles de basilic frais, hachées
- ½ c. à café de sel
- 2 - 3 pincées de poivre moulu
- 50 g de mascarpone
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2283.7 kJ / 545.7 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 44.2 g
- Vetten
- 36.5 g
- Verzadigd vet
- 17.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1292.2 mg
Alternatieve recepten
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 Min
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30 Min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 Min
Risotto au potimarron
1 Std.
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 Min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 Min
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
35 Min
Risotto au chou-fleur
45 Min
Risotto au poireau et saumon fumé
40 Min
Risotto aux tomates séchées et pesto de basilic
30 Min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min