Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de courgettes, coupées en morceaux
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 250 g de bacon, coupé en dés (environ 2 cm)
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli (14-15 minutes de cuisson)
- 820 g d'eau
-
1
cube de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide)
of 1 cube de bouillon de légumes - 3 - 4 feuilles de basilic frais, hachées
- ½ c. à café de sel
- 2 - 3 pincées de poivre moulu
- 50 g de mascarpone
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2283.7 kJ / 545.7 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 44.2 g
- Vetten
- 36.5 g
- Verzadigd vet
- 17.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1292.2 mg
Alternatieve recepten
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1h 40 min.
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Risotto au poireau et saumon fumé
40min
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
35min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Risotto au potimarron
1h