Compatibele versies
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 650 g de patates douces, pelées et en dés
- 100 g de champignons de Paris frais, en fines lamelles
- 4 œufs, à température ambiante
- 6 c. à soupe de crème fraîche
- du sel
- du poivre moulu
- brins de persil frais, ciselés
- feuilles de roquette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1108 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ballotine de foie gras sous-vide et purée de carotte-pomme de terre
1h
Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola
30 min
Ballotine de foie gras sous-vide et purée de carotte-pomme de terre
1h
Velouté de potimarron au lard et aux châtaignes
35 min
Nuggets de poulet, purée de patates douces
1h 5 min
Purée de brocoli, œufs mollets et tuiles de parmesan
25 min
Filet de truite vapeur et purée de brocoli
40min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55min
Menu à petit prix - Ballotines de dinde, purée patates douces-carottes
1h 5 min
Purée de butternut et roulé de veau
50min
Purée de patate douce au gingembre
30 min
Purée carotte-pomme de terre
25 min