Compatibele versies
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 650 g de patates douces, pelées et en dés
- 100 g de champignons de Paris frais, en fines lamelles
- 4 œufs, à température ambiante
- 6 c. à soupe de crème fraîche
- du sel
- du poivre moulu
- brins de persil frais, ciselés
- feuilles de roquette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1108 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55 Min
Purée de patate douce au gingembre
30 min
Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola
30 min
Menu à petit prix - Ballotines de dinde, purée patates douces-carottes
1 godz. 5 min
Purée carotte-coco
40 Min
Purée de chou-fleur aux raisins et boulettes
40 Min
Compote pomme-banane
20 min
Purée carotte-pomme de terre
25min
Ballotine de foie gras sous-vide et purée de carotte-pomme de terre
1hod.
Purée de légumes racines au romarin
45 min
Purée de brocoli, œufs mollets et tuiles de parmesan
25min
Filet de truite vapeur et purée de brocoli
40 Min