Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 1 branche de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 branche de céleri, coupée en tronçons
- 1 bouquet de persil plat frais
- 100 g de poireau, émincé en rondelles (1,5 cm env.)
- 150 g de carotte, émincée en rondelles (1,5 cm env.)
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 900 g d'eau
- 1000 g de sauté de veau, détaillé en cubes (2-3 cm)
- 500 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre ou six
- 50 g de beurre demi-sel
- 50 g de farine de blé
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 jaunes d'œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1892 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 34.8 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 30.7 g
Alternatieve recepten
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2hod. 10min
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Porc aux lentilles
1sa 20 dk
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2hod. 10min
Sauce béchamel Mode Sauce
15 min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2 Std.
Blanquette de dinde
1sa 40 dk
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4 Std.
Osso-buco cuisson lente
1 Std. 50 Min
Caramel liquide
25 dk
Porc au caramel
45 Min
Poulet basquaise
50min