Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes
- 3 gousses d'ail
- 30 feuilles de persil frais
- 40 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 40 g d'eau
- 800 g de carottes, coupées en rondelles ou en biseau (0,5 cm)
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 cube de bouillon de volaille
- 40 g de crème fraîche épaisse (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 752 kJ / 179.8 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 217.6 mg
Alternatieve recepten
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h
Soupe de potimarron
35min
Gâteau fondant aux pommes tout simple
50min
Riz cantonais
30min
Filet mignon à la provençale
55min
Purée mousseline
40min
Flan sans pâte
6h
Velouté de carottes
30min
Carottes au curry doux
30min
Bœuf bourguignon
1h 40min
Salade carottes râpées
10 Min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min