Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 1 oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre, en morceaux
- 450 g d'eau
- 2 pincées de sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g de pommes de terre, coupées en morceaux (2-3 cm)
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 979.8 kJ / 234.2 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 35.9 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 112 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de poireau gratinée
55min
Velouté de potiron, vermicelles et parmesan
50min
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30 min
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30 min
Soupe vichyssoise
40 min
Velouté de carottes
30 min
Crème de pommes de terre et courgettes, miettes de chèvre frais
50min
Soupe poireau-pomme de terre
1h
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1h
Soupe de légumes et tartines de maroilles
55h
Soupe de potimarron
35min
Soupe de pommes de terre et de poireaux au jambon sec, crème au citron
50min