Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 1 oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre, en morceaux
- 450 g d'eau
- 2 pincées de sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g de pommes de terre, coupées en morceaux (2-3 cm)
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 979.8 kJ / 234.2 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 35.9 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 112 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glace à la violette
12 Std.
Velouté d'aubergine
45 Min
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30min
Purée mousseline
40min
Soupe de butternut aux épices et terrine de campagne sur tartines
55min
Crème de pommes de terre et courgettes, miettes de chèvre frais
50 min
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30min
Velouté de carottes
30min
Velouté de champignons à l'huile de truffe
50 min
Velouté de mâche et panais
30min
Soupe au potiron
50 min
Soupe poireau-pomme de terre
1h