Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de potimarron, coupé en dés
- 900 g de bouillon de volaille
- 1 pincée de curry en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 150 g de vin blanc
- 50 g de beurre, coupé en dés
- 90 g de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2342 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30min
Gnocchis de butternut
1h 35 min
Risotto courgette et bacon
35 Min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 Min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Risotto à la betterave
30min
Risotto à la butternut et aux amandes
35 Min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35 Min
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min
Risotto au potiron
35 Min