Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en dés
- 50 g de jus d'orange
- 1 ½ c. à soupe de sauce de soja
- 40 g d'huile d'olive
- 300 g de potimarron
-
630
g de bouillon de volaille
of 630 g de bouillon de légumes - 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 250 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 60 g de crème liquide entière
- du poivre moulu
- du sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 10 noix de saint-jacques, coupées en deux dans l’épaisseur
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2478 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Risotto printanier
1h
Crumble épicé de légumes
1h 15min
Risotto aux poireaux et saumon mi-cuit
2 Std.
Risotto au potimarron
1h
Bœuf et graines de courge, purée de patate douce
35 Min
Magret de canard aux fruits de la Passion, purée de betterave
45min
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1h 20min
Tian tomate, abricot et riz noir
1h 45 min
Risotto au poireau et saumon fumé
40 Min
Lasagne aux deux saumons en croûte de pistou
1h
Parmentier de canard à la patate douce
40 Min
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40 Min