![Risotto au potimarron et aux saint-jacques Risotto au potimarron et aux saint-jacques](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7C367E48-B220-482B-BD66-2D5428496E50/Derivates/4517c134-0657-47dd-8ac9-210bd05ef438.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en dés
- 50 g de jus d'orange
- 1 ½ c. à soupe de sauce de soja
- 40 g d'huile d'olive
- 300 g de potimarron
-
630
g de bouillon de volaille
of 630 g de bouillon de légumes - 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 250 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 60 g de crème liquide entière
- du poivre moulu
- du sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 10 noix de saint-jacques, coupées en deux dans l’épaisseur
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2478 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Parmentier de canard à la patate douce
40 min
Conchiglioni aux blettes et au saumon
55 min
Lasagnes aux deux saumons en croûte de pistou
1 Std.
Risotto au potimarron
1 Std.
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40 min
Moules à la crème de panais et topinambour
45 min
Moussaka de lentilles
2 Std.
Parmentier de canard au potimarron et châtaignes
1 godz. 20 min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 min
Risotto aux asperges et au safran
35 min
Githeri (ragoût de maïs, haricots rouges et crevettes)
50 min
Risotto au poireau et saumon fumé
40 min