Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en dés
- 50 g de jus d'orange
- 1 ½ c. à soupe de sauce de soja
- 40 g d'huile d'olive
- 300 g de potimarron
-
630
g de bouillon de volaille
of 630 g de bouillon de légumes - 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 250 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 60 g de crème liquide entière
- du poivre moulu
- du sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 10 noix de saint-jacques, coupées en deux dans l’épaisseur
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2478 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40 Min
Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola
30 min
Tarte tatin carotte et ricotta
3u. 20min
Risotto au poireau et mousse de betterave au chèvre
35 min
Mille-feuille de patate douce, truffe et beaufort
1h 15min
Pâtes à la crème de pecorino, figues et pancetta
25min
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1 Std. 20 Min
Tian tomate, abricot et riz noir
1 Std. 45 Min
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1hod.
Ragoût africain de légumes aux cacahuètes
45 min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35 min
Risotto au potimarron
1hod.