Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en dés
- 50 g de jus d'orange
- 1 ½ c. à soupe de sauce de soja
- 40 g d'huile d'olive
- 300 g de potimarron
-
630
g de bouillon de volaille
of 630 g de bouillon de légumes - 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 250 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 60 g de crème liquide entière
- du poivre moulu
- du sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 10 noix de saint-jacques, coupées en deux dans l’épaisseur
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2478 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Risotto aux poireaux et saumon mi-cuit
2h
Risotto au potimarron
1h
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Moules à la crème de panais et topinambour
45min
Conchiglioni aux blettes et au saumon
55min
Gratin d'hiver au bar, sauce choron
1h 20 min
Risotto au poireau et saumon fumé
40min
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1h 30min
Parmentier de canard à la patate douce
40min
Gambas snackées, purée de courge, crème de coco et citron vert
40min
Lasagne aux deux saumons en croûte de pistou
1h
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40min