Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de carottes, en grosses rondelles
- 30 g d'échalotes
- 2 cm de gingembre frais
- 30 g de beurre demi-sel
- 200 g d'eau
- le jus d'une orange
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 tranches fines d'orange
- du poivre moulu
- 500 g de cabillaud, coupé en quatre
- du sel
- 150 g de pousses d'épinards
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1096 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Dos de cabillaud à l’orange, semoule parfumée
35 Min
Cabillaud sauce coco-menthe, courgettes et quinoa aux oignons
50 min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30 Min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35 Min
Papillotes de cabillaud à la mangue et au gingembre
35 Min
Bar vapeur, sauce à la mangue et légumes d’hiver
55min
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35 Min
Cabillaud en croûte d'épices et légumes au lait de coco
45 Min
Cabillaud en herbes, purée orange-carotte
1h 15min
Cabillaud aux patates douces et à l'orange
35 Min
Turbot au beurre d'orange et purée carotte-coco
55min
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1 Std.