Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons frais (vert et blanc), en morceaux
- 450 g de blancs de poireau, en morceaux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 dose de safran
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
-
4
filets de lieu noir sans peau (125 g chacun environ)
of 4 filets de poisson blanc, sans la peau (125 g chacun environ) - 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Papillotes de saumon, couscous et épinards
45 Min
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40 Min
Dos d'églefin et purée de petits pois
35 Min
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45 Min
Merlan aux poireaux
30 Min
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35 Min
Papillotes de saint-pierre aux pois gourmands
35 Min
Lieu vapeur et couscous au citron vert
35 Min
Églefin, beurre nantais et petits légumes
1 Std.
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35 Min
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30 Min
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1 Std.