Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons frais (vert et blanc), en morceaux
- 450 g de blancs de poireau, en morceaux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 dose de safran
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
-
4
filets de lieu noir sans peau (125 g chacun environ)
of 4 filets de poisson blanc, sans la peau (125 g chacun environ) - 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35min
Lieu vapeur et couscous au citron vert
35min
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1h
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40min
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45min
Églefin, beurre nantais et petits légumes
1h
Papillotes de saumon, couscous et épinards
45min
Merlan aux poireaux
30min
Parmentier merlan, poireau et courge
1h 15min
Papillotes de cabillaud, chou et champignons
45min
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35min
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30min