Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 saucisse de Morteau, coupée en morceaux de 1 cm environ
- 220 g de lentilles vertes sèches
- 1 oignon, pelé
- 1 clou de girofle
- 1 carotte, pelée et coupée en deux
- 1 bouquet garni
- 840 g d'eau
- 50 g de moutarde forte
- 80 g d'huile de colza
- 40 g de vinaigre de vin
- 1 c. à soupe de cerfeuil frais, ciselé
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2425 kJ / 581 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petit salé aux lentilles
1h 35min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min
Porc aux lentilles
1 Std. 20 Min
Petits pois, oignons, lardons et œufs mollets
35 Min
Boudin noir aux pommes façon Parmentier
1 Std. 20 Min
Carottes râpées à ma façon
20 Min
Salade de pois cassés, jambon et pommes
55min
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45min
Salade de lentilles et œuf poché
40min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1 Std.
Saucisse de Morteau, purée de pomme de terre
50min
Salade de lentilles et cervelas
45min