Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 saucisse de Morteau, coupée en morceaux de 1 cm environ
- 220 g de lentilles vertes sèches
- 1 oignon, pelé
- 1 clou de girofle
- 1 carotte, pelée et coupée en deux
- 1 bouquet garni
- 840 g d'eau
- 50 g de moutarde forte
- 80 g d'huile de colza
- 40 g de vinaigre de vin
- 1 c. à soupe de cerfeuil frais, ciselé
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2425 kJ / 581 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de lentilles et cervelas
45 min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 min
Petit salé aux lentilles
45 min
Salade de pois cassés, jambon et pommes
55 min
Salade de hareng fumé aux pommes de terre et pistaches
40 min
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45 min
Petit salé aux lentilles
55 min
Petit salé aux lentilles
1h 35 min.
Salade de lentilles et œuf poché
40 min
Porc aux lentilles
1 godz. 20 min
Saucisses aux cocos de Paimpol
1 godz. 20 min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h