Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2400 g d'eau
- 700 g de viande de porc à petit salé (dessalée 2 h à l’eau froide), coupée en tranches de 2 cm d’épaisseur
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 1 gousse d'ail, dégermée
- 100 g de carottes, coupées en rondelles
- 4 branches de thym frais, effeuillées
- 1 feuille de laurier
- 350 g de lentilles vertes sèches
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 2 clous de girofle
- du sel
- du poivre moulu
- 2 saucisses de Montbéliard
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3475 kJ / 832 kcal
- Eiwitten
- 72 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45 min
Petit salé aux lentilles
55 min
Petit salé aux lentilles
45 min
Petit salé aux lentilles, curry et gingembre
1h 30 min
Salade de lentilles et saucisse de Morteau à la moutarde
55 min
Porc aux lentilles
1h 20 min
Riz cantonais 'Frenchy'
40 min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h
Colombo de porc aux légumes
45 min
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45 min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 min