Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 250 g de vin blanc sec, type muscadet
- 200 g de chorizo doux, coupé en rondelles
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1820.2 kJ / 438.8 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 33.2 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Rougail saucisse
50min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min
Sauce au roquefort
20 min
Mouclade charentaise
40min
Moules à l'espagnole
50min
Moules à la bretonne
55min
Mouclade
1h
Moules à la crème et au vin blanc
45min
Crumble terre et mer
50min
Moules au curry
40min
Moules au roquefort
40min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min