![Blanquette de poisson, sauce au potimarron Blanquette de poisson, sauce au potimarron](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8644740E-A55D-4FA6-8DE8-5807DF3387CD/Derivates/32375b2a-3a07-4051-8169-c5909c2ff0c6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g de potimarron, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 500 g d'eau
- 400 g de champignons de Paris frais, émincés
- 400 g de filets ou de pavés de saumon frais, coupés en cubes
- 300 g de crevettes crues de taille moyenne, décortiquées
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g de farine de blé
- 60 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 924.2 kJ / 221.2 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 8.2 g
- Vezels
- 65.2 g
Alternatieve recepten
Baeckeoffe aux poissons
1u. 45min
Lasagnes de poisson aux champignons
1h 30min
Gratin de poissons à la choucroute
40min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50 мин.
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 Min
Gratin d'automne au merlan, sauce citronnée
1u. 25min
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1h
Brandade de chou vert aux deux poissons
1h
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55 Min