Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g de potimarron, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 500 g d'eau
- 400 g de champignons de Paris frais, émincés
- 400 g de filets ou de pavés de saumon frais, coupés en cubes
- 300 g de crevettes crues de taille moyenne, décortiquées
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g de farine de blé
- 60 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 924.2 kJ / 221.2 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 8.2 g
- Vezels
- 65.2 g
Alternatieve recepten
Baeckeoffe aux poissons
1h 45 min
Gratin de poissons à la choucroute
40 Min
Papillotes de pavés de turbot aux agrumes
45min
Filet de poisson aux légumes d'été et couscous
50min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35 Min
Cassolette de poissons
1h
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55min
Merlan aux poireaux
30min
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1h
Cocotte de saumon aux petits légumes
55min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min