Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignon, coupé en 8
- 3 gousses d'ail pelées et coupées en 2
- 40 g d'huile d'olive
- 4 brins de thym frais
- 200 g de poivron rouge (1 gros), épépiné en dés
- du sel
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- 1040 g d'eau
- 600 g de pavés de cabillaud, sans peau (4 pavés)
- 1 c. à café de fleur de sel
- ½ c. à café de poivre mignonnette
- 1 bouquet garni
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1240 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35 Min
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35 Min
Blanquette de cabillaud
55 Min
Dos de cabillaud et riz épinard-cresson
40 Min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1 Std. 15 Min
Merlu à la galicienne
45 Min
Cabillaud chorizo-tomate
25min
Papillote de bar aux épinards, sauce curcuma et purée de carotte
45 Min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50 Min
Tajine de poissons au curry
55 Min
Thon basquaise
30 Min
Saumon à l'espagnole
45 Min