Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 courge spaghetti, coupée en deux et épépinée
- 10 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de cumin en poudre
- 500 g d'eau
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de fromage fondu à tartiner, type La Vache-qui-rit®
- 100 g de chorizo, coupé en cubes (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2032.8 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 40.2 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Pâtisson farci
1 Std. 20 Min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 Std. 40 Min
Courge spaghetti façon carbonara
1h 15min
Purée aux trois racines
45 Min
Mini-gaufres carotte-chorizo
1 Std.
Gratin de courge spaghetti à la merguez
1h 35min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 Std.
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Bœuf tex mex au chou rouge
1h 5min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min
Tartinade de radis noir
5min