Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 courge spaghetti, coupée en deux et épépinée
- 10 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de cumin en poudre
- 500 g d'eau
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de fromage fondu à tartiner, type La Vache-qui-rit®
- 100 g de chorizo, coupé en cubes (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2032.8 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 40.2 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tatin aux navets
1 Std. 10 Min
Tarte au navet et au cantal
1hod. 30min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min
Gratin de courge spaghetti à la merguez
1 godz. 35 min
Pâtisson farci
1 Std. 20 Min
Bœuf tex mex au chou rouge
1 godz. 5 min
Crumble de poireau au chorizo doux
50 Min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1 Std. 25 Min
Courge spaghetti façon carbonara
1h 15min
Crumble de potiron et jambon
1 Std. 10 Min
Gratin de chou-fleur et chorizo
1hod.