Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le crumble
- 60 g de parmesan, coupé en cubes
-
2
brins de sarriette fraîche, effeuillés
of 2 brins de thym frais, effeuillés - 50 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- 80 g de farine
Les légumes
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
-
1
brin de sarriette fraîche, effeuillé
of 1 brin de thym frais, effeuillé - 200 g de carottes, pelées et coupées en morceaux
- 300 g de courgettes, pelées et coupées en morceaux
- 50 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de petits pois frais, écossés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1434 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble courgette et petits pois, sorbet au wasabi
50min
Crumble à la courge butternut et au comté
1h 10min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1h 25min
Crumble de poulet aux légumes d'automne
1 Std. 15 Min
Crumble de potiron et jambon
1h 10min
Crumble salé poireaux, pruneaux et noisettes
45min
Crumble de panais et courgettes
1h 5min
Crumble aux noisettes, haricots verts et champignons
1h 25min
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
50min
Crumble de courgette à la menthe
50min
Crumble de poireau au chorizo doux
50min
Crumble aux légumes du soleil
1 Std. 15 Min