Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le crumble
- 60 g de parmesan, coupé en cubes
-
2
brins de sarriette fraîche, effeuillés
of 2 brins de thym frais, effeuillés - 50 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- 80 g de farine
Les légumes
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
-
1
brin de sarriette fraîche, effeuillé
of 1 brin de thym frais, effeuillé - 200 g de carottes, pelées et coupées en morceaux
- 300 g de courgettes, pelées et coupées en morceaux
- 50 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de petits pois frais, écossés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1434 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble salé poireaux, pruneaux et noisettes
45 min
Crumble aux légumes du soleil
1h 15min
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
50 Min
Crumble de courgette à la menthe
50 Min
Crumble de tomates
50 Min
Tarte aux courgettes et au pesto
1 godz. 35 min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 Min
Crumble courgette et petits pois, sorbet au wasabi
50 Min
Crumble de tomates au couscous et au safran
45 min
Crumble de poulet aux légumes d'automne
1h 15min
Crumble à la courge butternut et au comté
1 Std. 10 Min
Crumble de potiron et jambon
1 Std. 10 Min