Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 800 g de chou-fleur, en fleurettes
- 600 g de dos de cabillaud, coupé en 4 morceaux
- du sel
- 2 filets d'huile d'olive
- 8 tranches fines de speck, en fines lamelles
- 80 g de cacahuètes, grillées et salées, dont 30 g concassées, pour la finition
- 30 g de beurre demi-sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1648 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35 min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35 min
Merlan et purée de céleri-rave
35 min
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
1 Std.
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 Min
Sandre en croûte de légumes et purée de chou-fleur
40 Min
Saumon au lait de coco et wasabi, purée de betterave
1h 5 min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 Min
Risotto crevette-épinard
40 Min
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30 min
Bœuf et graines de courge, purée de patate douce
35 min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55 Min