Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
TM31 TM5 TM6

Cabillaud et speck, purée de chou-fleur

4.1 (386 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 g d'eau
  • 800 g de chou-fleur, en fleurettes
  • 600 g de dos de cabillaud, coupé en 4 morceaux
  • du sel
  • 2 filet d'huile d'olive
  • 8 tranches fines de speck, en fines lamelles
  • 30 g de beurre demi-sel
  • 50 g de cacahuètes, grillées et salées
  • poivre moulu
  • 30 g de cacahuètes, grillées et salées, concassées

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1648 kJ / 394 kcal
Eiwitten
38 g
Koolhydraten
7 g
Vetten
23 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten