Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 800 g de chou-fleur, en fleurettes
- 600 g de dos de cabillaud, coupé en 4 morceaux
- du sel
- 2 filet d'huile d'olive
- 8 tranches fines de speck, en fines lamelles
- 30 g de beurre demi-sel
- 50 g de cacahuètes, grillées et salées
- poivre moulu
- 30 g de cacahuètes, grillées et salées, concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1648 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Soles aux herbes vapeur, mousseline de carottes
1h 5min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35min
Papillotes de poulet au chorizo et céleri-rave
55min
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45min
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
1h
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35min
Bœuf et graines de courge, purée de patate douce
35min
Sandre en croûte de légumes et purée de chou-fleur
40min
Rôti de filet mignon farci, purée de chou-fleur au romarin
1h 5min
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30min
Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux
50min