Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 800 g de chou-fleur, en fleurettes
- 600 g de dos de cabillaud, coupé en 4 morceaux
- du sel
- 2 filet d'huile d'olive
- 8 tranches fines de speck, en fines lamelles
- 30 g de beurre demi-sel
- 50 g de cacahuètes, grillées et salées
- poivre moulu
- 30 g de cacahuètes, grillées et salées, concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1648 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35min
Aiguillettes de canard marinées, sauce au miel et purée de patates douces aux pois chiches
1u. 15min
Parmentier de canard à la patate douce
40min
Rôti de filet mignon farci, purée de chou-fleur au romarin
1 Std. 5 Min
Sandre en croûte de légumes et purée de chou-fleur
40min
Bœuf et graines de courge, purée de patate douce
35min
Risotto aux poireaux et saumon mi-cuit
2h
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45min
Magret de canard, épinards et champignons
35min
Gambas snackées, purée de courge, crème de coco et citron vert
40min
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35min
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30 min