Compatibele versies
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g de farine de blé, intégrale (T 150)
- 50 g de beurre, en petits dés
- 1 c. à soupe de graines de fenouil
- 1 oignon jaune, coupé en morceaux
- 350 g de fenouil, en morceaux
- 400 g de courgettes, en dés de 2 cm
- 2 tomates épépinées et en dés
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 8 tranches de bacon, en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1632 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmentier de canard à la patate douce
40 Min
Tarte tatin carotte et ricotta
3 Std. 20 Min
Crumble de légumes au parmesan
1 Std.
Tatin de tomates cerise au chorizo
1 Std. 15 Min
Crumble aux légumes du soleil
1 Std. 15 Min
Crumble au reste de ratatouille
45 Min
Crumble de poisson
1 Std.
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50 Min
Clafoutis salé aux fèves, bacon et feta
1 Std. 15 Min
Gratin de courge et chorizo
1 Std. 15 Min
Crumble épicé de légumes
1 Std. 15 Min
Crumble de potiron et jambon
1 Std. 10 Min