Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux
TM6 TM5 TM31

Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux

4.6 (177 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g de beurre
  • 4 poireaux, fendus en deux et émincés
  • 500 g de dos de cabillaud, en gros dés
  • 8 tranches fines de chorizo
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 100 g de crème liquide légère

Voeding
per 1 portion
Calorieën
984 kJ / 235 kcal
Eiwitten
27 g
Koolhydraten
6 g
Vetten
11 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten