Compatibele versies
Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de beurre
- 4 poireaux, fendus en deux et émincés
- 500 g de dos de cabillaud, en gros dés
- 8 tranches fines de chorizo
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de crème liquide légère
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 984 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Œuf cocotte aux épinards et au chorizo
15 min
Papillote de merlu, semoule complète et légumes
40 dk
Papillotes de poulet, tomate et mozarella
35 dk
Rougail saucisse et riz
50min
Papillote de cabillaud aux asperges et céréales
40 dk
Filet mignon aux pruneaux et tagliatelles de légumes
1h 10min
Roulés de dinde à la pancetta, épinards et sauce aux herbes
50min
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30 dk
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 dk
Brochettes de cabillaud et chorizo, quinoa aux légumes et velouté poivron feta (Plaisir)
45 Min
Cabillaud chorizo-tomate
25 dk
Parmentier de canard à la patate douce
40 dk