Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 1000 g d'endives
- 50 g de parmesan, en morceaux de 2 cm
- 3 œufs
- 150 g de lait
- 100 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- 2 boules de mozzarella, coupées en fines tranches
- 24 tomates cerise, coupées en deux
- 100 g de pancetta en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1693 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de champignons
30 Min
Gratin au lard
2h 25 min
Endive au jambon et au gorgonzola
50 min
Endives au jambon gratinées au comté
13 Std.
Petit flan de chou-fleur aux saint-nectaire et curry
1 Std.
Soufflé aux endives et parmesan
1 Std. 20 Min
Quiche endive, moutarde et camembert
1 Std. 30 Min
Gratin d'été au poisson façon parmigiana
1h 15min
Gratin de chou-fleur et chorizo
1 Std.
Quiche à l'endive et au lard
1h 15min
Feuilleté d'endives sautées au balsamique
1h 5min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1 Std.