Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 branches de menthe fraîche, effeuillées
- le zeste d'un citron jaune
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type carnaroli ou arborio
- 60 g de vin blanc
- 750 g d'eau
- 150 g de petits pois surgelés
- 250 g de filet de cabillaud, coupé en morceaux (3-4 cm)
- 1 c. à café de sel
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2125 kJ / 507.8 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 64.5 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 438 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes aux moules et au safran
25min
Cabillaud à la moutarde, riz et sauce tomate
25min
Riz au poulet et chorizo
35 min
Compote de kiwis, pommes et vanille
30 min
Dos d'églefin et purée de petits pois
35 min
Courgettes farcies au veau et boulgour au poivron
2hod.
Risotto de printemps au bouillon d'épluchures
Geen beoordelingen
Tomates farcies
1 Std. 10 Min
Risotto aux moules et chorizo
50 Min
Purée de carotte, filet de merlu, gremolata persil-citron
50 Min
Curry de poulet automnal
50 Min
Sauté de porc aux carottes et riz vapeur
1hod.