Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 branches de menthe fraîche, effeuillées
- le zeste d'un citron jaune
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type carnaroli ou arborio
- 60 g de vin blanc
- 750 g d'eau
- 150 g de petits pois surgelés
- 250 g de filet de cabillaud, coupé en morceaux (3-4 cm)
- 1 c. à café de sel
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2125 kJ / 507.8 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 64.5 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 438 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Veau aux carottes et au cerfeuil
Geen beoordelingen
Riz au bœuf et poivron rouge
45min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45min
Papillote de cabillaud aux agrumes et quinoa
Geen beoordelingen
Papillote de merlan et semoule de légumes
25min
Cabillaud vapeur au paprika, quinoa et courgettes
30min
Petits cakes au bacon et au fromage
50min
Clafoutis de poulet et poivron
1h 20min
Sauté de dinde, pommes de terre et carottes, sauce poulette
45min
Blanquette de dinde à la vanille, boulgour aux carottes
1h 5min
Dos de cabillaud à l’orange, semoule parfumée
35 Min
Risotto aux raisins et champignons
30min