Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 200 g de beurre, préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 90 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
La garniture et le montage
- 80 g d'échalotes, coupées en deux
- 140 g de thon en boîte au naturel, égoutté
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
- 250 g de tomates cerise, coupées en deux
- 1 filet d'huile d'olive
- 125 g mozzarella, coupée en cubes
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2240.7 kJ / 538.8 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 29.3 g
- Vetten
- 39.5 g
- Verzadigd vet
- 23.8 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 422.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte fine chèvre, mozzarella et tomates
1h
Quiche aux légumes du soleil et feta
1h 30 min
Tarte fine feuilletée à la tomate
50 min
Tarte chorizo-tomate
1sa 15 dk
Tarte poivron-chèvre
1h 35 min
Tarte feuilletée express aux tomates et au parmesan
2h 30 min
Tarte Tatin de tomates
1h
Tarte au thon et à la tomate
30 min
Quiche moutarde, thon et tomates confites
50 min
Quiche poireau-saumon, pâte aux graines de lin
1h 35 min
Tarte au thon à la tomate
1h 30 min
Tarte aux oignons, lardons et fromage
1h 30 min