Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, en quartiers
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 200 g d'eau
- 10 rondelles de chorizo doux
- 3 pincées de piment d'Espelette
- 1 branche de thym frais
- du sel
- du poivre moulu
- 2 bulbes de fenouil, coupés en quatre
- 400 g de dos de cabillaud
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1084 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Papillote de poulet au citron, boulgour au poireau
25 Min
Saumon aux tomates séchées
30 Min
Jambalaya de poulet
40 Min
Haricots blancs à la tomate et au chorizo, poisson vapeur et crème à l'orange
1 Std.
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45 Min
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55min
Filet mignon à la provençale
55min
Baeckeoffe aux deux poissons
1h 45min
Curry de cabillaud à la noix de coco
25 Min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45 Min
Cabillaud à la moutarde, riz et sauce tomate
25 Min
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1h 5min