Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, en quartiers
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 200 g d'eau
- 10 rondelles de chorizo doux
- 3 pincées de piment d'Espelette
- 1 branche de thym frais
- du sel
- du poivre moulu
- 2 bulbes de fenouil, coupés en quatre
- 400 g de dos de cabillaud
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1084 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1 Std. 5 Min
Sot-l'y-laisse de dinde au curry doux
1 Std. 5 Min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45min
Paupiettes de veau aux petits légumes
1h
Tajine de poissons au curry
45min
Magret de canard au maroilles et à la bière
30 min
Osso-buco de cabillaud
45min
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55min
Filet mignon à la provençale
55min
Lotte à la provençale
50min
Curry de cabillaud à la noix de coco
25min
Rôti de porc, sauce au miel et carottes
1h 20min