Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 550 g de sauté de veau, (tendrons ou jarret)
- 300 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 450 g de carottes (4), en rondelles
- 1 bouquet de cerfeuil frais (petit bouquet)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1221.8 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 3.9 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 209.8 mg
Alternatieve recepten
Rôti de porc aux poires
1h 35min
Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives
35 min
Tajine de poulet et légumes d'été
45 min
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55min
Filet mignon à la provençale
55min
Brochette de lapin, pomme et pruneau
1h
Brandade d'effiloché d'agneau
3 Std. 30 Min
Thon au beurre de basilic, riz et tomates
35 min
Côtes de veau à la provençale
30 min
Porridge à la pomme et à la cannelle
Geen beoordelingen
Cabillaud aux patates douces et à la courgette, sauce à l'orange
35 min
Dauphinois de poisson aux herbes
1 Std. 20 Min