Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 550 g de sauté de veau, (tendrons ou jarret)
- 300 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 450 g de carottes (4), en rondelles
- 1 bouquet de cerfeuil frais (petit bouquet)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1221.8 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 3.9 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 209.8 mg
Alternatieve recepten
Purée de pois mange-tout
35 Min
Biscuits au caramel au sel de mer (métrique)
24 Std. 50 Min
Risotto au cabillaud et petits pois à la menthe
35 Min
Cookies allégés au chocolat
30 min
Gâteau aux pommes
1 Std.
Pâte à tartiner choco-noisette
15 Min
Bouillie de riz complet au brocoli et à la viande de dinde
1 Std.
Poulet à la sauge, légumes à la crème
1h 5min
Beignets aux pommes
45 Min
Quimbolito (Gâteau vapeur au maïs)
45 Min
Flatbread de pois chiches et dip de légumes au curry
50min
Madeleines au chocolat
30 min