Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron jaune non traité
- 2 c. à soupe de sauce de soja
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 bâton de citronnelle fraîche, ciselé
- 3 cm de gingembre frais, coupé en morceaux
- 4 pavés de saumon frais, de 125 g chacun
- 400 g de poireaux, coupés en gros tronçons et 1 poireau pour la cuisson à la poêle
- 700 g d'eau
- 80 g d'échalotes, coupées en deux
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 1 cube de bouillon de poule
- du poivre moulu
- du sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3002 kJ / 716 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40min
Saint-jacques au curry, poireaux et fenouil
35min
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
1h
Risotto au potimarron et aux saint-jacques
1h 30min
Cabillaud, royale à l’ail et lard paysan, velouté de petits pois et crumble au thym
1h 40min
Risotto lotte et lard
50min
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40min
Risotto au poireau et saumon fumé
40min
Risotto à l'espagnole
30 min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min
Conchiglioni au saumon fumé, petits pois, crème et citron
50min