Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron jaune non traité
- 2 c. à soupe de sauce de soja
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 bâton de citronnelle fraîche, ciselé
- 3 cm de gingembre frais, coupé en morceaux
- 4 pavés de saumon frais, de 125 g chacun
- 400 g de poireaux, coupés en gros tronçons et 1 poireau pour la cuisson à la poêle
- 700 g d'eau
- 80 g d'échalotes, coupées en deux
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 1 cube de bouillon de poule
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3002 kJ / 716 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto au poireau et saumon fumé
40p
Risotto au potimarron et aux saint-jacques
1óra 30p
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30p
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40p
Risotto au poireau et à la pancetta
35p
Sandre en croûte de légumes et purée de chou-fleur
40p
Gratin d'hiver au bar, sauce choron
1 Std. 20 Min
Gambas snackées, purée de courge, crème de coco et citron vert
40p
Risotto aux asperges
45p
Risotto de saint-jacques aux algues
35p
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40p
Risotto crevette-épinard
40p