Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 720 g d'eau
- 3 poireaux, en rondelles de 1 cm
- 1 échalote, coupée en deux
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 40 g de vin blanc
- ½ cube cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 160 g de noix de pétoncle
- 40 g de cerneaux de noix
- 2 brins d'aneth frais, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1100 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Carottes au curry doux
30 Min
Fondue de poireaux au chèvre
40 Min
Cabillaud, purée de navet et panais, lard et beurre blanc à la badiane
1 Std.
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 Min
Purée aux saveurs asiatiques
40 Min
Papillote de barbue aux petits légumes, sauce au safran
1 Std. 15 Min
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1h 5min
Fondue de poireaux
25 Min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55min
Purée de patate douce au gingembre
30 Min
Filet de truite vapeur et purée de brocoli
40 Min
Raie aux câpres
45 Min