Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 720 g d'eau
- 3 poireaux, en rondelles de 1 cm
- 1 échalote, coupée en deux
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 40 g de vin blanc
- ½ cube cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 160 g de noix de pétoncle
- 40 g de cerneaux de noix
- 2 brins d'aneth frais, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1100 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Pavé de thon, pesto rouge et écrasé de pomme de terre
40min
Velouté de butternut, carottes et poireaux
40min
Curry de crevettes et courgettes
45min
Gratin à la courge et au merlu, crème à la ciboulette
45min
Gratin de courgettes au curry
1 Std. 5 Min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1h 35min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55min
Matelote de roussette au vin rouge
1h 30min
Curry de crevettes aux poireaux et carottes
40min
Purée aux saveurs asiatiques
40min
Purée de patate douce au gingembre
30min
Fondue de poireaux
25min