Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oignons jaunes, coupés en morceaux
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 poivrons, rouges et verts, épépinés et en lanières
- 4 tomates, fraîches, épépinées et coupées en morceaux
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées ou de thym ou d'origan
- du sel
- du poivre moulu
- 8 tranches de jambon de Bayonne
- brins de persil frais, pour le service
- tranches de pain complet, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1130 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petit salé aux lentilles
1u. 10min
Flan de poireau et pancetta
35min
Soupe au pistou aux spaghetti
1h 15 min.
Petit salé aux lentilles
55 min
Tajine de poulet et légumes d'été
45 min
Ratatouille au chorizo
35min
Rougail saucisse et riz
50 min
Petits pois à la française
30 min
Caponata sicilienne
35min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 min
Fèves fraîches à la catalane
3 Std.
Taboulé
45 min