Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oignons jaunes, coupés en morceaux
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 poivrons, rouges et verts, épépinés et en lanières
- 4 tomates, fraîches, épépinées et coupées en morceaux
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées ou de thym ou d'origan
- du sel
- du poivre moulu
- 8 tranches de jambon de Bayonne
- brins de persil frais, pour le service
- tranches de pain complet, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1130 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fondue de poireaux au curry et noix de pétoncle
55 Min
Ratatouille au chorizo
35 Min
Poireaux vinaigrette au citron, crème de champignons-kasha
1 Std. 5 Min
Petit salé aux lentilles
55 Min
Caponata sicilienne
35 Min
Cabillaud au chorizo
35 Min
Fèves fraîches à la catalane
3u.
Rougail saucisse et riz
50 Min
Mijoté d'aubergines à la tomate, aux épices et au gingembre
1 Std. 5 Min
Poireaux vinaigrette
35 Min
Yaourt au lait de brebis
13h 10min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 Min