Compatibele versies
Rôti de filet mignon farci, purée de chou-fleur au romarin
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 petit bouquet de menthe fraîche, effeuillé
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 1 petit bouquet de persil frais plat, effeuillé
- 500 g de filet mignon de porc
- 12 tranches fines de lard fumé
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g de chou-fleur, en fleurettes
- 250 g de pommes de terre, en morceaux
- 300 g de lait
- 2 brins de romarin frais, effeuillés
- du sel
- du poivre moulu
- 25 g de beurre demi-sel
- 25 g crème fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1797 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Boulettes de porc, courgettes et sauce au yaourt
40min
Ballotine de poulet truffé et mousseline de céleri
40min
Curry de dinde à l’indienne et céleri-rave
35min
Roulés de dinde à la pancetta, épinards et sauce aux herbes
50min
Rôti de porc farci au basilic
1 godz. 25 min
Dinde à la crème, au bacon et au poireau
35min
Rôti de porc farci aux champignons, purée à l'ail
2 Std. 40 Min
Rôti de veau à l'italienne
1 Std. 15 Min
Filet de poulet et sauce à la tomme de Savoie
35min
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40min
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Porc Orloff sauce moutarde et petits légumes
2óra 35p