![Fondue de poireaux au chèvre Fondue de poireaux au chèvre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5e3e638cb1843bdd26348783704c0d7e/Derivates/a048170f79625dc47a483752d7aadf1436753f68.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de poireaux, en rondelles
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- du sel
- du poivre moulu
- 80 g de crème de soja
- 4 fromages de chèvre frais, type rocamadour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1733 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Lasagne à la butternut
2 Std.
Parmentier de lentilles et potimarron
1 Std. 25 Min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1 Std. 40 Min
Gratin de chou-fleur et œufs durs
55min
Poires gratinées bleu et noisettes
30min
Patates douces et sauce aux légumes - Gratin de pâtes
2 Std.
Velouté de butternut, carottes et poireaux
40min
Compote pomme-vanille et biscuits moelleux coco
1hod.
Velouté de potiron, vermicelles et parmesan
50min
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
50min
Poireaux au curry, riz semi-complet et œufs mollets
55min
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25 Min