Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de fromage, type morbier, coupé en morceaux
- 600 g de blancs de poireau, coupés en tronçons (2-3 cm)
- 20 g de beurre
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 4 œufs
- huile, pour la cuisson
- 200 g d'épinards frais
- 30 g de graines de lin brun
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1269.3 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 603.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche courgette-épinard à la feta
30 min
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25min
Haricots et riz au curry, sauce à l’avocat
40 min
Cabillaud, purée de navet et panais, lard et beurre blanc à la badiane
1h
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
50min
Poireaux au curry, riz semi-complet et œufs mollets
55min
Gratin de choux de Bruxelles, maïs et lardons
55min
Mijoté de lapin et purée de patate douce
1h 5min
Salade de petits pois au jambon et aux œufs - Poulet aux légumes et sauce moutarde
45 min
Tarte rustique aux poireaux
1 Std. 15 Min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30 min
Maigre à la vapeur, légumes et riz pilaf
45 min