Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de fromage, type morbier, coupé en morceaux
- 600 g de blancs de poireau, coupés en tronçons (2-3 cm)
- 20 g de beurre
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 4 œufs
- huile, pour la cuisson
- 200 g d'épinards frais
- 30 g de graines de lin brun
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1269.3 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 603.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Œufs cocotte à la carotte, au brocoli et à la mimolette
30 min
Polenta crémeuse aux épinards
35 min
Semoule de chou-fleur aux crevettes
15 Min
Poireaux au curry, riz semi-complet et œufs mollets
55min
Curry d'aubergine
50 min
Fondue de poireaux au chèvre
40 min
Papillotes de brocoli et chou-fleur au cabillaud, sauce au curry
35 min
Papillote de poulet au citron, boulgour au poireau
25 min
Tarte rustique aux poireaux
1u. 15min
Mijoté de lentilles aux carottes et œufs mollets
30 min
Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois
25 min
Soupe au chou, carotte, pommes de terre et haddock fumé
45 min