Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de fromage, type morbier, coupé en morceaux
- 600 g de blancs de poireau, coupés en tronçons (2-3 cm)
- 20 g de beurre
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 4 œufs
- huile, pour la cuisson
- 200 g d'épinards frais
- 30 g de graines de lin brun
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1269.3 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 603.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fondue de poireaux au curry et noix de pétoncle
55 min
Œufs cocotte à la carotte, au brocoli et à la mimolette
30min
Boulettes de boeuf au citron vert et curry vert
25 Min
Tartelettes au chou-fleur, salade de chou rouge
45min
Flan de poireau et pancetta
35 Min
Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes
40p
Nouilles de carotte et pesto de fanes
50 Min
Salade de lentilles, chou-fleur et figues
40p
Pâtes aux courgettes, au citron confit et aux figues
35 Min
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25 Min
Riz semi-complet de Camargue, anchois et artichaut
50 Min
Salade de courgette, lentilles corail et radis
50 Min