Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de farine
- 75 g de beurre froid, en morceaux
- ½ c. à café de sel, et un peu pour l'appareil
- 650 g d'eau
- 3 blancs de poireau, coupés en trois
- 2 œufs
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du poivre moulu
- 125 g de fromage à pâte persillée (bleu)
- 12 cerneaux de noix, concassés
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3158 kJ / 761 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 60 g
Alternatieve recepten
Tarte fine chèvre, mozzarella et tomates
1 Std.
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1 Std.
Flammekueche au chèvre et oignon rouge
1u. 55min
Tarte poire et brie
1 Std. 15 Min
Tarte au roquefort, oignons caramélisés et noix
1h 10min
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45 Min
Tarte Tatin de tomates
1 Std.
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1 Std.
Quiche aux poireaux et reblochon
1 Std.
Quiche saumon-épinard-chèvre
1 Std.
Tarte au thon à la tomate
1 Std. 30 Min
Quiche courgette-épinard à la feta
30 Min