Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de farine
- 75 g de beurre froid, en morceaux
- ½ c. à café de sel, et un peu pour l'appareil
- 650 g d'eau
- 3 blancs de poireau, coupés en trois
- 2 œufs
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du poivre moulu
- 125 g de fromage à pâte persillée (bleu)
- 12 cerneaux de noix, concassés
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3158 kJ / 761 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 60 g
Alternatieve recepten
Quiche courgette-épinard à la feta
30min
Quiche au brocoli, à la pancetta et au cheddar
2h 20min
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1h
Feuilleté de poireau au camembert
55min
Tarte aux champignons et beaufort
1h 15 min
Quiche au blé complet, champignons et herbes
2h 10min
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1h 15 min
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1h
Quiche aux épinards et poivron rouge
1h
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25min
Tarte au roquefort, oignons caramélisés et noix
1h 10min
Quiche aux poireaux et reblochon
1h