Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de farine
- 75 g de beurre froid, en morceaux
- ½ c. à café de sel, et un peu pour l'appareil
- 650 g d'eau
- 3 blancs de poireau, coupés en trois
- 2 œufs
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du poivre moulu
- 125 g de fromage à pâte persillée (bleu)
- 12 cerneaux de noix, concassés
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3158 kJ / 761 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 60 g
Alternatieve recepten
Tourte pommes de terre, poireaux, champignons et lardons
1 godz. 15 min
Quiche aux épinards et poivron rouge
1h
Tarte à partager aux tomates, basilic, olives et chorizo
1 godz. 5 min
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1h
Quiche aux légumes du soleil et feta
1h 30 min
Tarte au roquefort, oignons caramélisés et noix
1j 10 menit
Quiche aux poireaux et reblochon
1h
Feuilleté de poireau au camembert
55 min
Quiche courgette-épinard à la feta
30min
Tarte tatin carotte et ricotta
3 Std. 20 Min
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1h
Tarte Tatin de tomates
1h