Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de farine de blé (T45)
- ¼ c. à café de sel
- 20 g de parmesan râpé
- 2 c. à soupe de thym déshydraté
- 20 g de beurre, et un peu pour le moule
- 30 g d'eau
- 3 oignons, coupés en deux
- 20 g de cassonade
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 œufs, et 1 jaune
- 100 g de roquefort, émietté
- 60 g de noix
- 3 brins de thym frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3252 kJ / 782 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 56 g
Alternatieve recepten
Gratin dauphinois aux cèpes
1 Std. 30 Min
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3 Std. 30 Min
Mille-feuille de patate douce, truffe et beaufort
1h 15min
Frittata aux oignons caramélisés et fromage de chèvre
45min
Tarte fine chèvre, mozzarella et tomates
1h
Tatin d’aubergine aux graines
3h
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1h
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1h
Tarte poivron-chèvre
1h 35min
Tarte chèvre, pomme et oignon
2 Std. 15 Min
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45min
Tartelette au chèvre et aux oignons
50min