Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de farine de blé (T45)
- ¼ c. à café de sel
- 20 g de parmesan râpé
- 2 c. à soupe de thym déshydraté
- 20 g de beurre, et un peu pour le moule
- 30 g d'eau
- 3 oignons, coupés en deux
- 20 g de cassonade
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 œufs, et 1 jaune
- 100 g de roquefort, émietté
- 60 g de noix
- 3 brins de thym frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3252 kJ / 782 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 56 g
Alternatieve recepten
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3h 30min
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1 Std.
Pâtes au gorgonzola
40 Min
Frittata aux oignons caramélisés et fromage de chèvre
45 Min
Tarte au poivron et chèvre frais
1 Std. 15 Min
Tarte aux champignons et beaufort
1 Std. 15 Min
Tarte chèvre, pomme et oignon
2 Std. 15 Min
Tarte aux oignons et tapenade
1 Std. 10 Min
Chausson nîmois
2 Std.
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1 Std.
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 Min
Quiche aux poireaux et reblochon
1 Std.