Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le papier cuisson
- 75 g de beurre, coupé en morceaux
- 250 g d'eau froide (dont 50 g froide)
- 2 - 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 900 g de champignons de Paris frais
- 2 branches d'estragon frais (dont 1 effeuillée pour la finition)
- 100 g de beaufort
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2104 kJ / 505.5 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 33.8 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 530.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minigalettes aux champignons
1h 45min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1 Std. 40 Min
Pizza crème aux champignons, mozzarella et huile de basilic
2 Std. 40 Min
Lasagne à la butternut
2h
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3 Std. 30 Min
Tarte aux oignons et tapenade
1h 10min
Flammekueche au chèvre et oignon rouge
1 godz. 55 min
Pancakes aux champignons, mâche et ricotta
40 min
Quiche aux tomates, épinards et ricotta
1 Std. 30 Min
Feuilleté de poireau au camembert
55min
Tourte pommes de terre, poireaux, champignons et lardons
1h 15min
Quiche courgette-épinard à la feta
30 min